28 November 2019
Tipsa: 070-557 67 92

Askersund har fått egen Sibylla

Med Landskyrkan i blickfånget kan kunderna mumsa på sina korvar och hamburgare.Med Landskyrkan i blickfånget kan kunderna mumsa på sina korvar och hamburgare.

I onsdags invigdes Sibyllas nya vägrestaurang vid Askersunds södra infart. Nyfikna och intresserade Askersundsbor bjöds på varmkorv med bröd i denna nya länk i snabbmatskedjan.

Korv med bröd är väl det vi förknippar namnet Sibylla med, särskilt äldre medborgare: Korvkiosker som serverar korv, bröd och mos. 

Så är det inte idag. Sibylla i Askersund är det senaste tillskottet i en modern snabbmatskedja med varierad och omfattande meny och 140 restauranger. Askersundsrestaurangen är det senaste tillskottet i den kedjan.

Femton anställda

Sibylla i Askersund drivs av paret Maria och Mikael Skoglund. De har femton anställda till sin hjälp.

- Även om vi mest är inriktade på vägtrafikanterna, hoppas vi kunna bidra till Askersunds utveckling: Att en del av de som stannar till hos oss också passar på att titta på stan, säger Maria och Mikael.

- Askersundsborna är förstås också hjärtligt välkomna hit för att äta lunch eller fika.

Klicka här för att skriva en kommentar till artikeln
Publicerad: 2019-04-11 13:12
Föreningen Kanal Regional:Sydnärkenytt och Kumlanytt ges ut av föreningen Kanal Regional. Vi finns på webben, som papperstidning, sänder lokal-tv och producerar närradio. Sedan 2007 har Kumlanytt levererat nyheter till Kumlas medborgare. 2012-2013 startade vi nyhetssidor även i Hallsberg, Askersund och Lekeberg. Teknik:Webbsidan är byggd och anpassad för moderna webbläsare och mobila enheter. Vi rekommenderar att du använder den senaste webbläsarversionen. Vid behov uppgradera. Sydnärkenytt använder Cookies för bättre användarupplevelse för besökare och medarbetare samt för besöksstatistik. Läs mer om Cookies. Kontakt:Kontakta redaktionen för tips och synpunkter. Lars Litzén, ansvarig utgivare: 073 - 094 57 58, redaktion@kumlanytt.se Post och besöksadress: Västra Drottninggatan 11, 692 33 Kumla.