06 December 2019
Tipsa: 070-557 67 92

Pridefinal med Babsan, glitter och glamour

Pridegala medPridegala med "Babsan".

Den här veckan pågår Lakeside Pride Askersund. På lördag hålls en avslutande galakväll i Sjöängen.

Det är andra året som Zinkgruvan Mining tillsammans med Askersunds kommun anordnar Prideveckan i Askersund, med bland annat utbildningsinsatser för kommunanställda på HBTQ-temat.

Prideveckan avslutas med en stor Pridegala i Sjöängen på lördag 5 oktober. Folkkäre artisten "Babsan" (Lars-Åke Wilhelmsson) inleder kvällen och bjuder på spex, glamour och gala men även på okända berättelser från tiden innan Babsan. 

Därefter fortsätter Dragshowgruppen Fashion Pack från Örebro med dans, musik, kändisimitationer och sketcher. Som avslutning på kvällen visas filmen "Mamma Mia" i sing-along format, där publiken uppmuntras att sjunga med.

”Alla är välkomna på bubbligt Pridemingel från klockan 18. Minglet är gratis. RFSL, Rättighetscenter, Transsammans och en rad företag från Askersunds kommun är på plats”, hälsar arrangörerna.

Klicka här för att skriva en kommentar till artikeln
Publicerad: 2019-10-03 1:21
Föreningen Kanal Regional:Sydnärkenytt och Kumlanytt ges ut av föreningen Kanal Regional. Vi finns på webben, som papperstidning, sänder lokal-tv och producerar närradio. Sedan 2007 har Kumlanytt levererat nyheter till Kumlas medborgare. 2012-2013 startade vi nyhetssidor även i Hallsberg, Askersund och Lekeberg. Teknik:Webbsidan är byggd och anpassad för moderna webbläsare och mobila enheter. Vi rekommenderar att du använder den senaste webbläsarversionen. Vid behov uppgradera. Sydnärkenytt använder Cookies för bättre användarupplevelse för besökare och medarbetare samt för besöksstatistik. Läs mer om Cookies. Kontakt:Kontakta redaktionen för tips och synpunkter. Lars Litzén, ansvarig utgivare: 073 - 094 57 58, redaktion@kumlanytt.se Post och besöksadress: Västra Drottninggatan 11, 692 33 Kumla.