29 Januari 2020
Tipsa: 070-557 67 92

Motionerar om tiggeriförbud

Vid måndagens kommunfullmäktigesammanträde i Askersund lämnade Sverigedemokraterna in en motion om tiggeriförbud i Askersunds kommun.

Lina Fogelqvist Särén och Elisabeth Tegelaar Petersson, Sverigedemokraterna i Askersund.

– Det är ovärdigt att sitta och tigga utanför affärer i vårt land idag, Dessa människor borde få hjälp på andra sätt, säger Lina Fogelqvist Särén och Elisabeth Tegelaar Petersson som är två av Sverigedemokraternas fem fullmäktigeledamöter.

Fullmäktige beslutade utan debatt att lämna motionen till kommunstyrelsen för beredning. Kommer förslaget om tiggeriförbud att gå igenom?

Klicka här för att skriva en kommentar till artikeln
Publicerad: 2019-10-01 13:01
Föreningen Kanal Regional:Sydnärkenytt och Kumlanytt ges ut av föreningen Kanal Regional. Vi finns på webben, som papperstidning, sänder lokal-tv och producerar närradio. Sedan 2007 har Kumlanytt levererat nyheter till Kumlas medborgare. 2012-2013 startade vi nyhetssidor även i Hallsberg, Askersund och Lekeberg. Teknik:Webbsidan är byggd och anpassad för moderna webbläsare och mobila enheter. Vi rekommenderar att du använder den senaste webbläsarversionen. Vid behov uppgradera. Sydnärkenytt använder Cookies för bättre användarupplevelse för besökare och medarbetare samt för besöksstatistik. Läs mer om Cookies. Kontakt:Kontakta redaktionen för tips och synpunkter. Lars Litzén, ansvarig utgivare: 073 - 094 57 58, redaktion@kumlanytt.se Post och besöksadress: Västra Drottninggatan 11, 692 33 Kumla.