05 December 2019
Tipsa: 070-557 67 92

Metallica-konsert på bio

Metallica är ett av världens största band. Under två utsålda kvällar på San Francisco Chase Center spelade bandet in en konsertfilm tillsammans med San Francisco Symphony Orchestra.

Det var första gången på tjugo år som Metallica återskapade känslan från bandets banbrytande live-album S&M.

Konsertfilmen består både av låtar från albumet och nyare Metallica-låtar specialarrangerade för detta unika sammanhang. Filmen inleds med en introduktion av bandet som bara visas på bio.

Onsdagen den 9 oktober klockan 20 visas den inspelade konserten på Sjöängen. Arrangör är Sjöängen Scenkonstavdelning i samarbete med Föreningen Folkets Hus Askersund. (WA)

Klicka här för att skriva en kommentar till artikeln
Publicerad: 2019-10-08 9:10
Föreningen Kanal Regional:Sydnärkenytt och Kumlanytt ges ut av föreningen Kanal Regional. Vi finns på webben, som papperstidning, sänder lokal-tv och producerar närradio. Sedan 2007 har Kumlanytt levererat nyheter till Kumlas medborgare. 2012-2013 startade vi nyhetssidor även i Hallsberg, Askersund och Lekeberg. Teknik:Webbsidan är byggd och anpassad för moderna webbläsare och mobila enheter. Vi rekommenderar att du använder den senaste webbläsarversionen. Vid behov uppgradera. Sydnärkenytt använder Cookies för bättre användarupplevelse för besökare och medarbetare samt för besöksstatistik. Läs mer om Cookies. Kontakt:Kontakta redaktionen för tips och synpunkter. Lars Litzén, ansvarig utgivare: 073 - 094 57 58, redaktion@kumlanytt.se Post och besöksadress: Västra Drottninggatan 11, 692 33 Kumla.