05 December 2019
Tipsa: 070-557 67 92

Läcka i Maktens boning i Askersund

Läcka upptäckt i maktens boning. Foto: Olle Widell.Läcka upptäckt i maktens boning. Foto: Olle Widell.

Att det förekommer läckor från maktens boningar runt om i världen har vi blivit uppmärksammade på; Watergate, Wikileaks, Trumpadministrationen, för att nämna några. Nu har även Askersund drabbats.

 Läckor är allvarliga brister och måste snarast täppas till. Nu har även maktens boning i Askersund (rådhuset alltså) drabbats av läcka. Här läckte det dock inte ut, utan in, men det har nu åtgärdats med nytt taktegel.
I Tage Danielssons ”Dikter” kan man läsa detta:
”Säll är den som har till rättesnöre
att man nog bör tänka efter före”.

Klicka här för att skriva en kommentar till artikeln
Publicerad: 2019-10-28 16:54
Föreningen Kanal Regional:Sydnärkenytt och Kumlanytt ges ut av föreningen Kanal Regional. Vi finns på webben, som papperstidning, sänder lokal-tv och producerar närradio. Sedan 2007 har Kumlanytt levererat nyheter till Kumlas medborgare. 2012-2013 startade vi nyhetssidor även i Hallsberg, Askersund och Lekeberg. Teknik:Webbsidan är byggd och anpassad för moderna webbläsare och mobila enheter. Vi rekommenderar att du använder den senaste webbläsarversionen. Vid behov uppgradera. Sydnärkenytt använder Cookies för bättre användarupplevelse för besökare och medarbetare samt för besöksstatistik. Läs mer om Cookies. Kontakt:Kontakta redaktionen för tips och synpunkter. Lars Litzén, ansvarig utgivare: 073 - 094 57 58, redaktion@kumlanytt.se Post och besöksadress: Västra Drottninggatan 11, 692 33 Kumla.