02 December 2019
Tipsa: 070-557 67 92

Jubel för Strömstedts Askersundspremiär

Niklas Strömstedt gjorde sin första spelning någonsin i Askersund. Foto: Anne HelgessonNiklas Strömstedt gjorde sin första spelning någonsin i Askersund. Foto: Anne Helgesson

Niklas Strömstedt och hans sex medmusikanter möttes av en entusiastisk publik i Sjöängens stora salong under julkonserten ”Ett ljus i mörkret” i fredags kväll.

– Jag har aldrig uppträtt i Askersund tidigare, men jag kommer gärna tillbaka, sa Niklas Strömstedt.

I en del av låtarna sjöng publiken med och konserten avslutades med stående ovationer.

På onsdag är det teater i stora salongen. Teaterföreningen bjuder på ”Polfararna”. Fribiljetter finns att hämta hos turist- och evenemangsbyrån i Sjöängens foajé.

Klicka här för att skriva en kommentar till artikeln
Publicerad: 2018-11-26 11:27
Föreningen Kanal Regional:Sydnärkenytt och Kumlanytt ges ut av föreningen Kanal Regional. Vi finns på webben, som papperstidning, sänder lokal-tv och producerar närradio. Sedan 2007 har Kumlanytt levererat nyheter till Kumlas medborgare. 2012-2013 startade vi nyhetssidor även i Hallsberg, Askersund och Lekeberg. Teknik:Webbsidan är byggd och anpassad för moderna webbläsare och mobila enheter. Vi rekommenderar att du använder den senaste webbläsarversionen. Vid behov uppgradera. Sydnärkenytt använder Cookies för bättre användarupplevelse för besökare och medarbetare samt för besöksstatistik. Läs mer om Cookies. Kontakt:Kontakta redaktionen för tips och synpunkter. Lars Litzén, ansvarig utgivare: 073 - 094 57 58, redaktion@kumlanytt.se Post och besöksadress: Västra Drottninggatan 11, 692 33 Kumla.