20 Februari 2020
Tipsa: 070-557 67 92

Utsåld avslutning för "Tjuv och polis"

TV-serien har fått en del kritik men för Askersund torde kuppen vara guld värd. Foto: Meter TelevisionTV-serien har fått en del kritik men för Askersund torde kuppen vara guld värd. Foto: Meter Television

Vilka blir vinnare i TV-serien "Tjuv och polis", som avslutas kommande söndag? På Sjöängen är det redan utsålt där det sista dramatiska avsnittet visas inför publik med närvaro av deltagarna.

I söndags kväll sändes det näst sista avsnittet av SVT:s realityserie Tjuv & Polis, som spelades in i Askersunds kommun i våras. På söndag den 22 oktober klockan 20:00 är det dags för den spännande upplösningen och 500 personer kommer att följa den i en utsåld Stora salongen på Sjöängen.

Evenemanget i Stora salongen på Sjöängen inleds redan klockan 19:00 med försnack och intervjuer med tjuvar, poliser och representanter för SVT och produktionsbolaget Meter Television.

- Vi ville göra en festlig avslutning på det här äventyret och ge så många som möjligt chansen att uppleva det på plats. Vi har sålt biljetterna för en symbolisk summa för att vi ska kunna ha koll på hur många som kommer och det är jättekul att det är slutsålt. Överskottet går till välgörande ändamål, säger Henrik Olofsson, utvecklingschef på Askersunds kommun som dessutom är kvällens konferencier.

Tjuvar och poliser är där

De allra flesta "tjuvarna" och merparten av de som ingår i polisstyrkan i serien kommer att finnas på plats under finalkvällen, tillsammans med bland andra programledaren Micke Leijnegard.

Klockan 20:00 sänds sista avsnittet på bioduken i Stora salongen och därefter blir det finalfirande och eftersnack.

- Vi tror och hoppas att det här blir en rolig och spännande kväll för alla som kommer till Sjöängen. Eftersom biljetterna till stora salongen är slutsålda kommer vi dessutom att direktsända för- och eftersnack på storbildsduk i salen Visholmen, där vi förstås även visar det sista avsnittet på storbildsskärm. Dit säljer vi också biljetter, säger Henrik Olofsson.

Klicka här för att skriva en kommentar till artikeln
Publicerad: 2019-10-14 17:20
ANSVARIG UTGIVARE: LARS LITZÉN Föreningen Kanal Regional:Sydnärkenytt och Kumlanytt ges ut av föreningen Kanal Regional. Vi finns på webben, som papperstidning, sänder lokal-tv och producerar närradio. Sedan 2007 har Kumlanytt levererat nyheter till Kumlas medborgare. 2012-2013 startade vi nyhetssidor även i Hallsberg, Askersund och Lekeberg. Kontakt:Kontakta redaktionen för tips och synpunkter. Lars Litzén, ansvarig utgivare: 073 - 094 57 58, redaktion@kumlanytt.se Post och besöksadress: Västra Drottninggatan 11, 692 33 Kumla.