18 Januari 2020
Tipsa: 070-557 67 92

Stölder på gårdar

Alla tre anmälningar som skickades ut under torsdagen berörde stölder på gårdar i Askersund. Bland annat har en motorsåg och hästutrustning stulits. 

I Aspelund har någon natten till tisdagen tagit sig in i en olåst verkstad och stulit med sig en motorsåg. I Ängatorps Gård har någon mellan lördag och söndag tagit sig in och stulit med sig hästutrustning.

Sadlar, stigbygglar och en ridhjälm hörde till det stulna. Även i Läggesta har en gård haft nattligt besök, mellan tisdag och onsdag, där stals hästsadlar, med mera, som står i anmälan. 

Klicka här för att skriva en kommentar till artikeln
Publicerad: 2019-09-19 11:40
Föreningen Kanal Regional:Sydnärkenytt och Kumlanytt ges ut av föreningen Kanal Regional. Vi finns på webben, som papperstidning, sänder lokal-tv och producerar närradio. Sedan 2007 har Kumlanytt levererat nyheter till Kumlas medborgare. 2012-2013 startade vi nyhetssidor även i Hallsberg, Askersund och Lekeberg. Teknik:Webbsidan är byggd och anpassad för moderna webbläsare och mobila enheter. Vi rekommenderar att du använder den senaste webbläsarversionen. Vid behov uppgradera. Sydnärkenytt använder Cookies för bättre användarupplevelse för besökare och medarbetare samt för besöksstatistik. Läs mer om Cookies. Kontakt:Kontakta redaktionen för tips och synpunkter. Lars Litzén, ansvarig utgivare: 073 - 094 57 58, redaktion@kumlanytt.se Post och besöksadress: Västra Drottninggatan 11, 692 33 Kumla.