28 November 2019
Tipsa: 070-557 67 92

Elin och Sema först att bli avslöjade

Här grips Elin Nylin. Hon hämtades från sitt arbete och i förhöret slog poliserna hål på hennes berättelse. Foto: Anders BjörkHär grips Elin Nylin. Hon hämtades från sitt arbete och i förhöret slog poliserna hål på hennes berättelse. Foto: Anders Björk

I söndagens avsnitt av Tjuv och Polis åkte det första paret ut. Frisörkollegorna Elin och Sema greps båda och när husrannsakan gjordes hos dem hittades pengar från rånet.

Sema överraskas i sitt hem och får reda på att hon är gripen.
Sema pressas i förhör, till slut när bevisen var för många så gav hon upp.

I det tredje avsnittet av Tjuv och Polis föll det första askersundsparet ur programmet. Jobbkollegorna Elin Nylin och Sema Cevic syntes uppträda misstänkt på brottsplatsen dagen innan, vilket fick polisen intresserade.

När frisörerna togs in till förhör spelade de förvånade som de oskyldiga små lammungar de ville framstå som. Men poliserna gillrade flera fällor i förhöret, vilket till slut fick Sema att erkänna sin inblandning.

Hon pekade även ut Elin som inte var lika pigg på att erkänna. Men när Elin fick reda på att man hittat rånbytet och fick höra hur mycket hennes och Semas berättelser skiljde sig åt var det bara att erkänna för henne med. 

Klicka här för att skriva en kommentar till artikeln
Publicerad: 2019-09-15 21:00
Föreningen Kanal Regional:Sydnärkenytt och Kumlanytt ges ut av föreningen Kanal Regional. Vi finns på webben, som papperstidning, sänder lokal-tv och producerar närradio. Sedan 2007 har Kumlanytt levererat nyheter till Kumlas medborgare. 2012-2013 startade vi nyhetssidor även i Hallsberg, Askersund och Lekeberg. Teknik:Webbsidan är byggd och anpassad för moderna webbläsare och mobila enheter. Vi rekommenderar att du använder den senaste webbläsarversionen. Vid behov uppgradera. Sydnärkenytt använder Cookies för bättre användarupplevelse för besökare och medarbetare samt för besöksstatistik. Läs mer om Cookies. Kontakt:Kontakta redaktionen för tips och synpunkter. Lars Litzén, ansvarig utgivare: 073 - 094 57 58, redaktion@kumlanytt.se Post och besöksadress: Västra Drottninggatan 11, 692 33 Kumla.