21 Februari 2020
Tipsa: 070-557 67 92

Badpremiär i Mariedamm

Olle Hultman och Hugo Dahlkvist tyckte att det fina vädret skulle nyttjas för årets badpremiär. Foto: Anders BjörkOlle Hultman och Hugo Dahlkvist tyckte att det fina vädret skulle nyttjas för årets badpremiär. Foto: Anders Björk

Hela påsken har bjudit på strålande väder och under måndagen var det dags att göra badpremiär i Mariedamm. Kompisarna Hugo och Olle tyckte det var lite kallt i vattnet, men skönt när de väl kom upp.

Vädret har varit högklassigt under hela påsken och det fortsatte under måndagen med temperaturer kring 20 grader och sol. "Vi tänkte ta ett litet plask, vi har dopat oss lite än", förklarar Olle Hultman på bryggan.

Bästa badplatsen i Askersund

Har det varit skönt då?

"Ja, svarar Olle och nej kommer från Hugo nån tiondel senare"

Så här tidigt på året brukar inte killarnas badpremiär ske, men de gillar badet i Mariedamm och är ofta där under säsong. "Vattnet är rent här", fastslår Hugo. "Sen är det bra det finns lite bänkar och bord vara vid", fyller Olle i.

Är det här bästa badplatsen i Askersund?

Här råder inte samma oenighet som tidigare utan ett enigt svar lyder "JA!!"

Klicka här för att skriva en kommentar till artikeln
Publicerad: 2019-04-22 20:26
ANSVARIG UTGIVARE: LARS LITZÉN Föreningen Kanal Regional:Sydnärkenytt och Kumlanytt ges ut av föreningen Kanal Regional. Vi finns på webben, som papperstidning, sänder lokal-tv och producerar närradio. Sedan 2007 har Kumlanytt levererat nyheter till Kumlas medborgare. 2012-2013 startade vi nyhetssidor även i Hallsberg, Askersund och Lekeberg. Kontakt:Kontakta redaktionen för tips och synpunkter. Lars Litzén, ansvarig utgivare: 073 - 094 57 58, redaktion@kumlanytt.se Post och besöksadress: Västra Drottninggatan 11, 692 33 Kumla.