02 December 2019
Tipsa: 070-557 67 92

Barn underhölls i Askersund

Under lördagen samlades många barn i olika åldrar med sina nära och kära i Stora Salen på Sjöängen. Det underhölls med dundersuccén Babblarna som är många barns favoriter. Föreställningen är just nu ute på turné och ett av stoppen var i Askersund. 

Det är en färgglad och rolig föreställning med språklek och musik utifrån sex olika Babblare med olika namn och färger.

Barnen fick vara delaktiga i en lekfull föreställning där de olika Babblarna skulle sova i en koja, men varje gång de skulle somna så kom Vovvo, en busig hund hoppandes in och väckte alla Babblarna. 

En svängom i 45 minuter där både stora och små fick sina skratt och fick delta i olika rörelser. 

Klicka här för att skriva en kommentar till artikeln
Publicerad: 2019-12-01 20:33
Föreningen Kanal Regional:Sydnärkenytt och Kumlanytt ges ut av föreningen Kanal Regional. Vi finns på webben, som papperstidning, sänder lokal-tv och producerar närradio. Sedan 2007 har Kumlanytt levererat nyheter till Kumlas medborgare. 2012-2013 startade vi nyhetssidor även i Hallsberg, Askersund och Lekeberg. Teknik:Webbsidan är byggd och anpassad för moderna webbläsare och mobila enheter. Vi rekommenderar att du använder den senaste webbläsarversionen. Vid behov uppgradera. Sydnärkenytt använder Cookies för bättre användarupplevelse för besökare och medarbetare samt för besöksstatistik. Läs mer om Cookies. Kontakt:Kontakta redaktionen för tips och synpunkter. Lars Litzén, ansvarig utgivare: 073 - 094 57 58, redaktion@kumlanytt.se Post och besöksadress: Västra Drottninggatan 11, 692 33 Kumla.