Gå till innehåll
Askersund

Illusionisten kom aldrig, Men assistenten fanns ju där. Foto: Olle Widell

Illusionistens assistent räddar showen

Publicerad: 19 February 2019 21:50

Så har han slagit till igen, Kalle Nilsson, som illusionistens assistent. Inför en publik på cirka 80 personer, de flesta barn i förskoleåldern i sällskap av några vuxna. Alla tittade de storögt på hans trick.

"Assistenten" Kalle Nilsson.

För ganska precis ett år sedan gästade han Askersund och inte heller då kom illusionisten själv. Det blev assistenten som fick rädda föreställningen. 

 Kroppsspråk och mimik                                                                     

Det sägs inte många ord men det som sägs kan höras på många olika språk. Barnen är med på noterna från första stund och alla förstår hans dilemma. Ett mycket imponerande kroppsspråk och mimik förklarar allt. Hans energi på scenen är imponerande stor, han far från ena änden av scenen till den andra. Att han tränat balett i tio år märks väl. 

Publiken lockas ömsom till skratt, ömsom till förtjusta utrop av skrämsel. De kommenterar handlingen och vill se mera av vissa delar.

Allt är möjligt
Närkontakt med publiken.

Kalle Nilsson är frilansande skådespelare bosatt i Örebro. Han har snart 20 års erfarenhet och vill träffa en yngre publik och komma riktigt nära den. Den här föreställningen riktar sig till barn i förskoleklasser upp till årskurs tre och passar alla oavsett språk. Den handlar om självförtroende och våra egna inre krafter. – Allt är möjligt, är en återkommande replik.

Efteråt tar han sig tid att svara på frågor som barnen har.

Efter föreställningen på Sjöängen for han vidare till Åmmeberg för ännu ett framträdande.  När han är på turné med två uppträdanden samma dag har han med sig sex skjortor och det inser man att det behövs.

Annons

askersund